*

NTR Academie: Over NTR Academie
NPO
NTR Academie

Over ons

 

 

 

Wat is NTR Academie?

NTR Academie is een website van de NTR. NTR Academie maakt cursussen, video‚Äôs, lezingen en radio-uitzendingen van de NTR. Wij willen je op een laagdrempelige manier laten kennismaken met nieuwe inzichten en vaardigheden. 

Online cursussen

Onze cursussen bestaan uit 10 stappen waarin video centraal staat. We maken cursussen over uiteenlopende onderwerpen, van breien en tuinieren tot klassieke muziek en creatief schrijven. Ook handig om te weten: het volgen van cursussen is gratis en je hebt er geen login voor nodig. Als je Facebook hebt raden we je aan om NTR Academie te liken op Facebook: je blijft dan op de hoogte van nieuwe cursussen en uitzendingen en je kunt je ervaringen delen met andere bezoekers.

NTR Academie televisie

NTR Academie op televisie is een educatief programma met reportages, achtergronden en bevlogen sprekers. Een programma waar je wijzer van wordt. Elke donderdagmiddag om 16.10 uur op Nederland2.

NTR Academie Radio

NTR Academie Radio is een programma voor nieuwsgierige mensen waarin de tijd wordt genomen voor gesprekken waar je wat van opsteekt. De kennis die wordt aangeboden varieert van geschiedenis tot gezondheid en van menswetenschap tot kunst. Bij de NTR Academie Radio hoort u de beste en meest ingevoerde sprekers met enthousiasme over hun onderwerp. Iedere werkdag een uur lang op NPO Radio 5 tussen 23:00 en 00:00 uur, afwisselend gepresenteerd door Ben Kolster, Marcia Welman en Henk van Middelaar.